Alla kurser hos Monas Simskola

Välkommen till simskolekurs på Monas Simskola! Vi har flera olika kurser i vårt program, från babysim till vuxensim. Undervisningen är lärorik, pedagogisk och inriktad på att ge fina resultat. Alla våra instruktörer är utbildade simlärare.

På Monas simskola behandlar vi alla våra elever lika och ser till att alla får hjälp. De elever som behöver extra stöd och hjälp börjar vi jobba med så fort vi upptäcker att behovet finns. Om det önskas erbjuder vi även privatlektioner och särskild undervisning för elever som har svårt att hinna ikapp gruppens nivå.

I nybörjargrupperna börjar vi alltid med att bekanta barnen med vattenmiljön och hjälper dem att känna sig trygga och säkra i vattnet. Vi göra detta med hjälp av roliga övningar och repetitioner som gör att barnen känner sig trygga på ett effektivt sätt. Kurserna är upplagda så att alla deltagare, oavsett förkunskaper, lär sig simma flera meter och kan använda sig av minst ett simsätt. Lektionerna håller högt tempo och vi lär barnen att fokusera samtidigt som de får uppnå målet med glädje och stolthet.

På fortsättningskurserna ligger fokus mer på korrekt simteknik för alla de fyra simsätten. Samtidigt tränar eleverna på att simma längre stäckor utan att känna sig trötta.

Vi har samma utgångspunkt för våra vuxenkurser som för våra övriga kurser. Våra lärare tar alltid hänsyn till varje vuxen elevs egen förmåga och jobbar vidare med det som saknas kunskapsmässigt. Varje individ får lärarens stöd och uppmärksamhet under hela lektionstiden.

I kort så vill vi på Monas Simskola gör vatten roligare för alla – oavsett ålder och nivå!

Babysim

Våra kurser passar barn upp till 2 år, och en förälder är alltid med i bassängen. Babyn blir trygg i vattnet, vänjer sig vid stänk och att doppa huvudet, allt under ledning av en utbildad och erfaren instruktör.

Babysim 3 mån – 2 år
 

Barn

De flesta av våra kurser är för barn, från de som aldrig har övat på simning och de som redan har hunnit lära sig ganska mycket.

 

Ungdomar över 16 och vuxna

För ungdomar och vuxna så kan vi erbjuda både avancerad träning i simteknik och nybörjarträning.

Våra kurser

Baby

Babysim 3 mån - 2 år

Ungdomar/Vuxna

Fortsättningssim Delfin 12 – 16 år
Crawlskola barn och vuxna
Vuxencrawl 16 år uppåt
Vuxensim 16 år – uppåt

Boka kurs

Välkommen med din bokning. På första sidan kan du välja om du vill registrera dig, logga in eller bara titta på vårt schema.

Har du några frågor kring bokningen hör av dig till info@monasimskola.com.

Share This