fbpx

Boka kurs hos Monas Simskola

Monas Simskola använder från hösten 2015 ett nytt bokningssystem för att underlätta för våra kunder att själva ha kontroll över sina bokade kurser. Det blir också lättare för oss att nå deltagare i en specifik kurs med uppdateringar om tider etc.

Nedan finns en liten handledning hur du använder bokningssystemet:

[su_tabs vertical=”yes”]
[su_tab title=”1. Registrering”]

1. Registrering

När du kommer till bokningssidan så kan du välja mellan att registrera/logga in eller bara titta på schemat. Vi rekommenderar att registrera/logga in för att det kommer att visa de kurser som passar dig och dina barn.

bild1

Registreringen är väldigt enkel. Börja med att fylla i din mailadress. Därefter klickar du ”Fortsätt”.
[/su_tab]
[su_tab title=”2. Hitta rätt kurs”]

2. Hitta rätt kurs

Nästan alla våra kurser är avsedda för vissa åldrar, det är därför viktigt att du registrerar dina barn så att rätt kurser visas.

Du kan genom att kryssa i olika alternativ till vänster välja person och anläggning. Schemat till höger kommer att anpassas efter dina val av person och anläggning.

bild5
[/su_tab]
[su_tab title=”3. Boka din kurs”]

3. Boka din kurs

När du hittat den kurs som du vill boka så klickar du på ”Registrera”. Du kommer till en sida där du får bekräfta din bokning och där du också har möjlighet att skicka ett meddelande till Monas Simskola för just denna bokning.

[/su_tab]
[su_tab title=”4. Ändra din bokning”]

4. Ändra din bokning

[/su_tab]
[/su_tabs]

[su_button target=”blank” icon=”icon: external-link” url=”https://mona.app.keeptrack.dk/” background=”#1ED84F”]Boka kurs[/su_button]

Share This