Aquayoga

Aqua Yoga är en mild och mycket lågeffekt vattenaktivitet. Aquayoga tar principer och rörelser från yoga och anpassar dem till vattenmiljön. Med lanseringen av gravitationen kroppen kan hitta den optimala sträckan. Med hjälp av rytmen i andedräkt kan en inre känsla av avslappning uppnås.

Yoga i vattnet är en ny och spännande modalitet för en yoga. Många studenter kan finna yoga på en matta något begränsande eller frustrerande, och kan ha svårt att få in vissa poser.

Yoga i poolen är ett fantastisk sätt att uppleva de många fördelarna med yoga. Känslan av tyngdlöshet i vattnet tar bort stressen av utmanade fogar och stabiliserar dem för att frigöra muskeltäthet eller obehag.

Erfarna yogastudenter upptäcker att de kan ta sina övningar till en helt ny nivå genom att öva bekanta eller nya poser på en högre nivå. Dessutom kan de hitta ett nytt element för reparativ praxis att varva ner och koppla av.

Vi erbjuder lektioner i Aquayoga i Beckomberga Bromma terapi bassäng med vattentemperatur på 32 grader. Vi har 8 deltagare åt gången och lektionerna är 45 minuter långa. Klicka här för att registrera dig.

Våra kurser

Baby

Babysim 3 mån - 2 år

Ungdomar/Vuxna

Fortsättningssim Delfin 12 – 16 år
Crawlskola barn och vuxna
Vuxencrawl 16 år uppåt
Vuxensim 16 år – uppåt

Boka kurs

Välkommen med din bokning. På första sidan kan du välja om du vill registrera dig, logga in eller bara titta på vårt schema.

Har du några frågor kring bokningen hör av dig till info@monasimskola.com.

Share This