Nybörjarsim Grodan 5 – 7 år

Glädjen och tryggheten i att kunna simma är viktigt för barns självförtroende och det får barn på Monas Simskola! Genom lek och roliga övningar tränar vi upp vattenvanan så att barnet känner sig tryggt och bekvämt i vattnet, för att därefter lära sig simma.

Mona Simskolas erfarna och välutbildade siminstruktörer hjälper barnen att känna sig säkra i vatten, samtidigt som de har roligt. Instruktörerna är alltid med barnen i vattnet .

Tänk på att barn utvecklas i väldigt olika takt. Vissa barn känner sig direkt hemma i vattnet, andra behöver mer tid att vänja sig. Därför är det omöjligt att säga hur många lektioner ett barn behöver för att lära sig simma. Det ska absolut inte ses som ett misslyckande om ditt barn behöver några fler lektioner – det är just träningen och att leka i vattnet som gör att barnet plötsligt simmar flera simtag.

Förmågan att koppla ihop rörelser utvecklas starkt i 5-7 års ålder, och då är det dags att lära sig riktiga arm- och bentag. Nybörjarsim grodan är simskolan där vi lär oss grunderna steg för steg. Vi lär oss korrekta ben och armtag.

  • Målsättning: Få en ökad vattenvana, kunna grunderna i bröst- och ryggsim samt kunna flyta på mage och rygg utan flythjälp och simma några meter bröstsim på djupa vattnet.

 

Våra kurser

Baby

Babysim 3 mån - 2 år

Ungdomar/Vuxna

Fortsättningssim Delfin 12 – 16 år
Crawlskola barn och vuxna
Vuxencrawl 16 år uppåt
Vuxensim 16 år – uppåt

Boka kurs

Välkommen med din bokning. På första sidan kan du välja om du vill registrera dig, logga in eller bara titta på vårt schema.

Share This