Sommarsimskola

 

Sommarläger Breviksbadet

Nu är det dags att anmäla barnen till en plaskande skoj vecka i poolen. I sommar ordnar vi simläger på Breviksbadet för alla barn mellan 5 och 12 år. Vi erbjuder simkurser på alla nivåer – även nybörjare – från vecka 25, med en ny kursstart varje vecka. Här tar ditt barn sina första simtag eller lär sig utveckla tekniken med välutbildade och engagerade instruktörer som bevakar varje simtag i bassängen.

I vacker miljö på naturskönt belägna Breviksbadet på Lidingö fokuserar vi på teknikträning så att alla barn efter fem dagar känner att de gjort rejäla framsteg. Men givetvis ska ungarna också ha det roligt tillsammans på sommarlovet – så vi erbjuder dessutom massa roliga sidoaktiviteter utöver skoj i badet: cirkusskola, minigolf, elbilskörning, bollsporter och dans. Och skulle vädrets makter någon gång vara emot oss har vi tillgång till mysiga lokaler inomhus med mattor, kuddar och massa leksaker.

Med detta sagt tar vi förstås simningen på superstort allvar: varje dag har vi två lektioner med fokus på teknikträning och övning. Barnen delas in i olika grupper beroende på förkunskaper. Lunch, glass och mellanmål ingår.

Vill du kunna passa på att ha lite egentid i sommar eller jobbar du? Ta det lugnt! Vi ordnar med transport till och från simningen dagligen. Vi kommer överens om plats och tid för hämtning och lämning samt pris. Simlägret pågår dagligen i fem dagar från klockan 9 på morgonen till 16.00 på eftermiddagarna.

Vad väntar du på? Anmäl ditt barn till årets plaskigaste och roligaste läger redan nu! P.S. Sista dagen får barnen ett simmärke och chansen att visa upp sina nya färdigheter i vattnet för alla föräldrar! Mer info >> 

Anmäl dig här >> 

 

Sommarsimskola 2019

Nu har du chansen till en intensivkurs i simning där du snabbt utvecklar din teknik och får mer vattenvana.

Måndag – fredag med start vecka 24 kör vi kurser för både barn och vuxna, nybörjare som erfaren på Lidingö i Breviksbadets uppvärmda bassäng.

Ny kursstart varje måndag  från v. 24 och fram till v. 33. Lektionerna hålls dagligen måndag till fredag och pågår cirka 30 minuter.

Boka sommarkurserna här >>

Kurserna som ges är Sommarsim Minisim, Sommarsim Grodan och Sommarsim Fisken. Gå gärna in och titta på beskrivningarna på de motsvarande ordinarie kurserna.

Alla kurser >>

Simskola i sommar på Trosa havsbad

Vi erbjuder två möjligheter denna sommar med flera kursstarter och tider mellan 22 Juli-4 Augusti: Grodan och Fisken. Grodan är en nybörjarkurs från 5 år och Fisken som är från 7 år, för den som tidigare gått simskola eller som kan simma minst 10 meter sedan tidigare. Stranden omges av vacker natur och anläggningen är ett väl skyddat område.

Boka 5-dagars simskolekurs (klicka och välj sedan nybörjarsim Grodan eller nybörjarsim Fisken), måndag-fredag, á 30 minuter, pris 900:-

Crawlcamp

Genom det snabbaste simsättet crawl får du effektiv simträning som tar dig närmare ditt mål, oavsett om målet är triathlon eller att bli en kunskap rikare. Kursen är två dagar och tillfällena är 16-17 juni samt 7-8 juli.

Läs mera om aktiviteten och boka >>

Våra kurser

Baby

Babysim 3 mån - 2 år

Ungdomar/Vuxna

Fortsättningssim Delfin 12 – 16 år
Crawlskola barn och vuxna
Vuxencrawl 16 år uppåt
Vuxensim 16 år – uppåt

Boka kurs

Välkommen med din bokning. På första sidan kan du välja om du vill registrera dig, logga in eller bara titta på vårt schema.

Share This