Sommarsimskola 2021

Sommarsimskola 2021

Nu har du chansen till en intensivkurs i simning där du snabbt utvecklar din teknik och får mer vattenvana.

Måndag – fredag med start vecka 25 kör vi kurser för både barn och vuxna, nybörjare som erfaren på Lidingö i Breviksbadets uppvärmda bassäng.

Ny kursstart varje måndag  från v. 25 och fram till v. 32. Lektionerna hålls dagligen måndag till fredag och pågår cirka 30 minuter.

Boka sommarkurserna >>

Kurserna som ges är Sommarsim Minisim, Sommarsim Grodan och Sommarsim Fisken. Gå gärna in och titta på beskrivningarna på de motsvarande ordinarie kurserna.

Alla kurser >>

 

Sommarläger Breviksbadet

Nu är det dags att anmäla barnen till en plaskande skoj vecka i poolen. I sommar ordnar vi simläger på Breviksbadet för alla barn mellan 5 och 12 år. Vi erbjuder simkurser på alla nivåer – även nybörjare – från vecka 25, med en ny kursstart varje vecka. Här tar ditt barn sina första simtag eller lär sig utveckla tekniken med välutbildade och engagerade instruktörer som bevakar varje simtag i bassängen.

I vacker miljö på naturskönt belägna Breviksbadet på Lidingö fokuserar vi på teknikträning så att alla barn efter fem dagar känner att de gjort rejäla framsteg. Men givetvis ska ungarna också ha det roligt tillsammans på sommarlovet – så vi erbjuder dessutom massa roliga sidoaktiviteter utöver skoj i badet: cirkusskola, minigolf, elbilskörning, bollsporter och dans. Och skulle vädrets makter någon gång vara emot oss har vi tillgång till mysiga lokaler inomhus med mattor, kuddar och massa leksaker.

Med detta sagt tar vi förstås simningen på superstort allvar: varje dag har vi två lektioner med fokus på teknikträning och övning. Barnen delas in i olika grupper beroende på förkunskaper. Lunch, glass och mellanmål ingår.

Vill du kunna passa på att ha lite egentid i sommar eller jobbar du? Ta det lugnt! Vi ordnar med transport till och från simningen dagligen. Vi kommer överens om plats och tid för hämtning och lämning samt pris. Simlägret pågår dagligen i fem dagar från klockan 9 på morgonen till 16.00 på eftermiddagarna.

Vad väntar du på? Anmäl ditt barn till årets plaskigaste och roligaste läger redan nu! P.S. Sista dagen får barnen ett simmärke och chansen att visa upp sina nya färdigheter i vattnet för alla föräldrar!

 

Våra kurser

Baby

Babysim 3 mån - 2 år

Ungdomar/Vuxna

Fortsättningssim Delfin 12 – 16 år
Crawlskola barn och vuxna
Vuxencrawl 16 år uppåt
Vuxensim 16 år – uppåt

Boka kurs

Välkommen med din bokning. På första sidan kan du välja om du vill registrera dig, logga in eller bara titta på vårt schema.