Vuxensim, 16 år – uppåt

Vuxensim riktar sig till vuxna människor som vill lära sig att simma eller träna upp sin vattenvana. Som vuxen finns det många anledningar att gå i simskola. En del deltagare kan inte simma och vill lära sig. Andra kan simma men behöver hjälp med tekniken. Det kan också finnas vissa moment som man vill öva på eller lära sig, till exempel att simma på djupt vatten. 

Det kan finnas många skäl till varför man vill lära sig att simma och inlärningsprocessen kan se olika ut och ta olika lång tid. En del nybörjare kan ha gott självförtroende inför utmaningen. Man kanske har varit en del i vatten och kan ta sig lite framåt och bakåt eller föra armarna genom vattnet så att det liknar ett simtag. Andra kanske känner sig rädda eller har svårt att röra sig i vattnet till en början. Det kan därför ta olika lång tid att ta lära sig simma beroende på vilka grundförutsättningar man har som nybörjare.

Det finns många fördelar med att lära sig simma:

  • Förbättrad hälsa och styrka
  • Ökad säkerhet i och omkring vatten
  • Du kan umgås i vattnet med vänner och familj
  • Personlig utveckling
  • Lära dig något nytt
  • m.m.

När du börjar på Vuxensim ställer vi några frågor kring dina tidigare kunskaper och din målsättning för att lägga upp en personlig plan åt dig. Våra grupper är små, med max 8 personer i varje grupp. Vi erbjuder kurser både för nybörjare och för dem som kan simma lite grand. Hos oss finns även möjlighet att boka individuella lektioner där man tränar tillsammans med den certifierade instruktören.

Nybörjare – för dig som inte kan simma, eller som kunnat för längesedan men vill börja om från början.

Fortsättning-  för dig som kan simma lite grand och vill utvecklas.

Individuella lektioner: Vi har även lektioner som är individanpassade. Tillsammans med en certifierad instruktör kan man exempelvis jobba med att övervinna vattenrädsla, utveckla sin simteknik m.m.

Våra kurser

Baby

Babysim 3 mån - 2 år

Ungdomar/Vuxna

Fortsättningssim Delfin 12 – 16 år
Crawlskola barn och vuxna
Vuxencrawl 16 år uppåt
Vuxensim 16 år – uppåt

Boka kurs

Välkommen med din bokning. På första sidan kan du välja om du vill registrera dig, logga in eller bara titta på vårt schema.

Share This