Om Monas simskola

Monas Simskola lär ut simning steg för steg. Under simlektionerna lägger vi betoningen på att lära ut den rätta tekniken. Vi lär ut simning i väl avgränsade moment. Våra simlärare ser till att deltagaren verkligen behärskar det som ingår i ett moment innan man börjar med nästa. Vi har planerat undervisningen så att varje deltagare blir sedd och får individuell respons. På Monas Simskola får varje deltagare det stöd hon eller han behöver.

Våra simlärare har både pedagogisk kunskap i att lära ut simning och att arbeta med barn. Alla som arbetar hos oss är livserfarna och trygga personer. Som förälder vet du att dina barn är i goda händer.

Vi erbjuder många olika kurser för barn, skolelever och vuxna. Det spelar ingen roll hur gammal man är, det är aldrig för sent att lära sig simma.

Vi erbjuder både kurser för grupper och individuell träning. Kurserna är ofta uppdelade efter ens simkunskaper. Många vuxna medlemmar kommer för att lära sig simning från grunden, en del kommer för att förbättra sin teknik medan andra vill fräscha upp sina simkunskaper.

Våra kurser

Baby

Babysim 3 mån - 2 år

Ungdomar/Vuxna

Fortsättningssim Delfin 12 – 16 år
Crawlskola barn och vuxna
Vuxencrawl 16 år uppåt
Vuxensim 16 år – uppåt

Boka kurs

Välkommen med din bokning. På första sidan kan du välja om du vill registrera dig, logga in eller bara titta på vårt schema.

Share This