Simskola för alla i Göteborg

Välkommen till en simskola för de minsta till de största, för den som aldrig doppat huvudet till den som redan är van vid att simma, men vill utvecklas. Start HT-19

5 anläggningar i Göteborg

Från norr till söder i disponerar vi Angered Arena, Frölundabadet, Askims simhall, Lundbybadet och Hammarbadet för våra simkurser. Välkommen!

Simskola för alla i Göteborg

Välkommen till en simskola för de minsta till de största, för den som aldrig doppat huvudet till den som redan är van vid att simma, men vill utvecklas.  Kursstart, HT-19.

5 anläggningar i Göteborg

Från norr till söder i disponerar vi Angered Arena, Frölundabadet, Askims simhall, Lundbybadet och Hammarbadet för våra simkurser. Välkommen!

5 anläggningar i Göteborg

Norr
Lundbybadet

Nordöst
Angered Arena

Söder
Frölundabadet

Söder
Askims simhall

Nordöst
Hammarbadet

Flera olika kurser

Vi har allt från babysim till vuxensim och crawlsim till vattengympa. Vi har ett utbud där det finns något för alla i familjen.

Fokus på resultat

På Monas Simskola fokuserar vi på att den individuella deltagaren ska nå så långt som möjligt. Läs gärna mer om hur vi arbetar.

Baby

En av våra mest populära kurser är babysim. Både du och ditt barn kommer uppskatta upplevelsen, och din baby kommer att ha vattenvana från början. Från tre månader.

Barn

För barn har vi flera olika kurser för olika nivåer. Den vanligaste att börja med är Grodan, som är avsedd för icke simkunniga i åldern 5-7 år. För dem som redan kan simma så rekommenderar vi Fisken.

Ungdomar

Ungdomar som redan kan simma erbjuder vi fortsättningskursen Delfinen. De är också välkomna att vara med i vår Crawlskola, som är både för ungdomar och vuxna.

Vuxna

För vuxna har vi Vuxensim. Crawlskolan för den som vill utveckla sin simning. Vi erbjuder också privatlektioner och simning för kvinnor.

Vi gör vatten roligare

Babysim, simskola och kurser för vuxna

På Monas Simskola lär vi ditt barn att känna sig bekvämt i vattnet och simma säkert. Genom lekfull undervisning i trevligt, varmt vatten och träningspass, som är särskilt utformade för små barn, använder vi all vår kunskap och samlade erfarenheter för att lära ut på bästa sätt. I all vår undervisning och våra roliga aktiviteter är ledstjärnorna hjärta och glimten i ögat – för när barn har det kul lär de sig mest.

Det är gratis att delta i våra Göteborgskurser!

Vi har separata kurser för barn, ungdomar, vuxna, kvinnor samt män.

Denna simundervisning bedrivs av Monas simskola på entreprenad från Göteborgs stads idrottsförvaltning och riktar sig till dig som vill lära dig att simma, oavsett ålder och förkunskaper. Anmäl ditt barn eller dig själv – simning är en av livets viktigaste gåvor. Den kan rädda liv!

Monas simskola har en stark interkulturell kompetens med mångspråkiga simlärare. Alla våra simlärare är förstås utbildade i HLR och första hjälpen.

Kolla scheman och anmäl dig här.

Share This