Monas Simskola i Linköping

Linköping

Monas simskola i Linköping

Sedan ett par år tillbaka finns Monas simskola även i Linköping. Vi är överväldigade över det stora intresse som finns för vår simskola och har försökt att planera in kurser så att alla skall få plats. Vi kommer nu att ha kurser på två anläggningar i Linköping, så att fler får möjlighet att gå våra kurser.

Som alltid fokuserar vi på resultat, våra kurser handlar inte om att barn skall ha sysselsättning utan att de skall lära sig att simma. Vi har många gånger fått se tillfredsställelsen hos barn som inser att de nu bemästrar något som tidigare var omöjligt. För föräldrar är det en trygghet att veta att barnen kan simma. Vi vet alla som är föräldrar att våra barn kommer hamna i situationer då det är viktigt (kanske livsviktigt) att kunna simma.

Välkommen att boka plats på någon av vårterminens kurser. I Duva pool erbjuder vi småbarnssim från 4 år och vattengympa för gravida.  I Hjulsbro kan du boka babysim, småbarnssim från 2 år och vattengympa för gravida.

Inte bara för barn

Vi vet att det är många vuxna som antingen aldrig fick möjlighet att lära sig simma som barn eller som vill förbättra sin teknik och vi har kurser för vuxna också.

För dig och din baby

Monas simskola har vattengympa för gravida, vilket många upplever som en bra sätt att röra sig när joggingrundan inte längre fungerar. Vi har också babygympa från 3 mån.

Välkommen att boka dina kurser i vår onlinebokning. På första sidan kan du välja om du vill registrera dig/logga in eller om du bara vill titta på vårt schema.

Efter att du har registrerat dig själv har du möjlighet att också registrera dina barn som deltagare på olika kurser. Har du några frågor kring bokningen hör av dig till info@monasimskola.com.

Boka Kurs

Två anläggningar – Duva pool och Hjulsbro

Monas simskola har kurser på två anläggningar, Duva Pool och Hjulsbro.

Våra kurser

Baby
Ungdomar/Vuxna
Fortsättningssim Delfin 12 – 16 år
Crawlskola barn och vuxna
Vattengympa för gravida
Vattengympa/Aquagympa
Vuxencrawl 16 år uppåt
Vuxensim 16 år – uppåt

Boka kurs

Välkommen med din bokning. På första sidan kan du välja om du vill registrera dig, logga in eller bara titta på vårt schema.

Har du några frågor kring bokningen hör av dig till info@monasimskola.com.

Share This